De omgeving

Puur natuurschoon

 

Hier liggen oneindige bossen, glooiende heuvels, ruime dalen en idillische dorpjes in de glinsterende sneeuw. Een landschap door meesterhanden gevormd. De rust en ontspanning van een romantische tocht in een arreslee, een avond wandeling met fakkels of een vrolijke rodeltocht. Hier kun je met volle teugen van de winter genieten.

Saalbach en Hinterglemm zijn twee dorpen in het Glemmtal, dat deel uitmaakt van het weidse en wijdvertakte skicircus Saalbach – Hinterglemm – Leogang. Het is nauwelijks voor te stellen dat het Glemmtal vroeger een vallei was waar boeren een schraal bestaan leden. Dat was in dezelfde tijd dat Saalbach en Hinterglemm nog twee aparte dorpen waren. Tegenwoordig maken ze deel uit van een goedgeoliede skimachine met de beste après-ski van Oostenrijk.

Boven de toppen van de Alpen zweeft de blauwe, door een paar witte wolkjes getekende lucht.

Oude verstilde sfeer proef je nog in Leogang. Een perfecte familiebestemming die je via een vrij lang parcours bereikt. Vandaar die rust! De Zwölferkogel en de Schattberg zijn de thuisbergen van Saalbach en Hinterglemm. Ze liggen op het noorden en bieden veel variatie. De bergen reiken tot om en nabij de tweeduizend meter. Sneeuwzeker zijn ook de zuidhellingen in Saalbach en Hinterglemm, waar je minstens zo veel keuze hebt.

Aan beide zijden komt geen sportieveling iets tekort! Hochalm en Kohlmaiskopf lijken gemaakt voor plezierskiërs.

Op de zachtgolvende gelijkmatig aflopende hellingen van de Bernkogel proeven beginners het witte genoegen. Snowboarders kiezen in Saalbach en Hinterglemm uit diverse funparks.

In Saalbach en Hinterglemm geen après-ski maar APRÈS-SKI. Zo’n veertig Hütten, talrijke Schneebars, pubs en disco’s: je moet erbij zijn! En het liefst elke avond. Het chique Saalbach met zijn chalets is een topbestemming voor skifeestbeesten. Pullen bier en schnaps gaan rond en skischoenen stampen in de maat van de live-band.
Naar goed gebruik wordt de avond beklonken met een vet snowtube- of rodelpartijtje. Hinterglemm is een ingetogener en uitgestrekter plaats die veel Nederlanders ziet.

Er is altijd plaats in de Goaßstall voor een wervelende, typisch Oostenrijkse après-skinacht!

IKK Seminars 2022

16 t/m 22 januari

Stichting IKK Seminars

Vissersburen 80
8531 ED Lemmer

Kees +31 6 538 36 203
Antoine +31 6 532 02 429

Inschrijven

IKK Seminars 16 - 22 januari 2022

Aanmelden

Gewenste kamertype

15 + 2 =

Bij inschrijving dient gelijktijdig een aanbetaling voldaan te worden van €250,00. Het restantbedrag dient vóór 1 december ontvangen te zijn op rekeningnummer NL58ABNA 0508594669 t.n.v. Stichting IKK, o.v.v. Uw bedrijfsnaam, het aantal deelnemende personen en de kamerkeuze. Na ontvangst van de betalingen wordt een factuur gezonden.

Inbegrepen zijn de seminarkosten, ontbijt en vijfgangen diner, gedurende het seminar. Wij wijzen erop dat een reservering pas vaststaat op het moment dat inschrijfformulier en inschrijfgelden door ons zijn ontvangen.