Programma IKK 2020

Het eerst volgende IKK Winter Seminar zal plaatsvinden van 5 t/m 11 januari 2020.

Programma IKK 2020

Het eerst volgende IKK Winter Seminar zal plaatsvinden van 5 t/m 11 januari 2020. Het programma is als volgt.

Gijs Deckers

Self awareness – verken je eigen subpersonen

Oftewel: wie bestuurt jouw bus eigenlijk.

Ken je het stemmetje in je hoofd dat zegt: “Niet zeuren gewoon doorgaan”? Of de constant kritische kant die op alles wel iets heeft aan te merken? Of de voorzichtige kant van je die overal gevaar ziet? Misschien herken je ook wel de perfectionist in je zelf? De pusher? De zorgzame? De grappenmaker? En komt er bij jou ook wel eens opeens de rebel naar boven in een vergadering of bij een klant?

In twee sessies gaat psycholoog en filosoof Gijs Deckers d.m.v. de theorie van the psychology of selves in op alle verschillende stemmetjes in je hoofd. Anders gezegd vraagt hij zich af welke kanten van je zelf je allemaal gebruikt om te (over)leven. Hij is nieuwsgierig naar delen van jou die soms als vanzelf het stuur overnemen (de primaire subpersonen)? En of er delen van jezelf zijn die je misschien wel hebt verstoten?

In de eerste workshop vol meer dan herkenbare voorbeelden verteld Gijs je alles over de innerlijke critici, avonturiers, harde werkers, controleurs en rationele denkers van deze wereld. Vanuit je eigen bewonderingen en irritaties verleidt hij je om eens te kijken naar delen van jezelf die er niet altijd mogen zijn. En natuurlijk gaat hij in op de stemmetjes die soms te hard schreeuwen, te veel pushen/zorgen/kritiek hebben enz.

In de tweede workshop gebruiken we de theorie om te kijken naar relaties die we aangaan met anderen. De relatie met bijvoorbeeld je partner, vrienden, collega’s of klanten. Wat voor bindingspatronen komen daarin naar voren en hoe kun je steeds terugkerende patronen veranderen.

De theorie achter al die stemmen en delen is de psychology of selves ook bekend als voice dialogue. Gebaseerd op het werk van Carl Jung is deze methodiek verder ontwikkelt door Hal en Sidra Stone in de afgelopen veertig jaar. Alles is gericht op bewuste ontwikkeling van je eigen persoon en alle verschillende subpersonen die daar een rol in spelen

www.gijzer.nl

Nelleke Mulder

Kijken in onze eigen spiegel

Verhoog de gunfactor van jezelf en van je bedrijf

Wist je dat de eerste indruk van een ondernemer voor 85% wordt bepaald door de manier van communiceren: hoe jij je presenteert in kleding, houding en gedrag?

De start van je commerciële gesprek wordt dus maar voor 15% bepaald door je product. Wij als ondernemers zijn vaak zo druk bezig met ons product of dienst, dat we vergeten dat de verbale en non-verbale presentatie ook van doorslaggevend belang kan zijn! En vergeet niet dat wat geldt voor jou als ondernemer, óók geldt voor de medewerkers die je bedrijf vertegenwoordigen. Hoe kan het beter en wat zijn de mogelijkheden?

Tijdens haar presentatie neemt Nelleke Mulder je mee in haar wereld waar zichtbaarheid van jou als ondernemer centraal staat. Ze houdt je een spiegel voor en geeft tips. Ze vertelt ook over haar eigen ondernemerschap, over de hoogtepunten (o.a. het winnen van de prijs ‘Zakenvrouw van het Noorden’), maar ze vergeet ook niet haar dieptepunten met ons te delen.

Een aanrader dus!

Nelleke Mulder Imago Groep.
www.nellekemulder.nl

Juliëtte Den Ouden

Volgt de weg van haar passie
Ze neemt ons mee op haar pad

Internationaal haar en make-up artist en oprichter van JDO Academy voor Haar & Make-up Artiesten. Juliëtte reist de hele wereld rond voor haar passie en werkt achter de schermen bij gerenommeerde shoots voor bekende merken in de beauty- en mode-industrie. Ze is trendontwikkelaar voor verschillende merken en meervoudig Award-winnaar in de beauty en haar branche.

Tijdens het Coiffure Award gala 2019 sleepte ze twee Coiffure Awards binnen (de Oscar onder de kappers). Juliëtte had de beste serie in de categorie ‘heren regio Noord’ en de Nederlandse pers beloonde haar met de ‘Pers Award’. In 2014 belande ze in de top 10 beste make-up artiesten van de wereld en in 2017 won ze de derde plaats tijdens de AIPP Hairdressers Award wereldwijd!

Naast haar eigen Academy heeft Juliette samen met andere Make-up Artiesten het lesmateriaal voor visagie Nederland waargemaakt. Dit e-learning en theorie lesboek wordt gebruikt op de meeste make-up scholen in Nederland.

Juliëtte is ook toegewijd aan het goede doel. Ze is ambassadeur van Hairdressers without borders in 2019. En zal zij in september naar Nepal gaan om les te geven in hairstyling.

http://www.juliettedenouden.com
http://www.jdo-academy.nl

IKK Seminars 2022

16 t/m 22 januari

Stichting IKK Seminars

Vissersburen 80
8531 ED Lemmer

Kees +31 6 538 36 203
Antoine +31 6 532 02 429

Inschrijven

IKK Seminars 16 - 22 januari 2022

Aanmelden

Gewenste kamertype

2 + 14 =

Bij inschrijving dient gelijktijdig een aanbetaling voldaan te worden van €250,00. Het restantbedrag dient vóór 1 december ontvangen te zijn op rekeningnummer NL58ABNA 0508594669 t.n.v. Stichting IKK, o.v.v. Uw bedrijfsnaam, het aantal deelnemende personen en de kamerkeuze. Na ontvangst van de betalingen wordt een factuur gezonden.

Inbegrepen zijn de seminarkosten, ontbijt en vijfgangen diner, gedurende het seminar. Wij wijzen erop dat een reservering pas vaststaat op het moment dat inschrijfformulier en inschrijfgelden door ons zijn ontvangen.